Ετικέτες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Makeup Revolution Products Review

Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα, όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο, θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα που είχα αγοράσει απο την εταιρεία Makeup Revolution που έχει έδρα της το Λονδίνο. Είναι μία εταιρεία με πολύ οικονομικά προϊόντα και μπορείτε να τα βρείτε μόνο online στο www.makeuprevolutionstore.com.


Ξεκινάω με ένα απο τα προϊόντα που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και είναι το bronzer Ultra Bronze. Το χρησιμοποιώ για κοψίματα και, όπως βλέπετε, λείπει ελάχιστο προϊόν απο τη συσκευασία παρότι το χρησιμοποιώ συχνά. Ο λόγος είναι οτι έχει άριστη απόδοση χρώματος. Αρκεί ένα άγγιγμα με το πινέλο για να πάρει την απαραίτητη ποσότητα και έχει μεγάλη διάρκεια. Κοστίζει 3.59 ευρώ και περιέχει 15 γραμμάρια. Δυστυχώς, όπως και όλα σχεδόν τα πολύ οικονομικά προϊόντα, περιέχει parabens και paraffinum liquidum. Μπορείτε να το δείτε εδώ.



Επόμενο προϊόν που επίσης χρησιμοποιώ πολύ συχνά είναι το Vivid Baked Highlighter στην απόχρωση Pink Lights. Είναι ένα highlighter αντίστοιχης ποιότητας με το μπρόνζερ. Έχει εξαιρετική απόδοση με ένα άγγιγμα και πολύ μεγάλη διάρκεια. Θέλει πολύ ελαφρύ χέρι για να μην γίνετε σαν πυγολαμπίδα! Την απόδοση του, μαζί και του μπρόνζερ, μπορείτε να την δείτε στις φωτογραφίες, αριστερά με φλας και δεξιά με φυσικό φως.
Κοστίζει 3.79 ευρώ και περιέχει 7.5 γραμμάρια. Μπορείτε να το δείτε εδώ.



Συνεχίζω με τις παλέτες της σειράς 5 Baked Eyeshadows στις αποχρώσεις Chocolate Deluxe αριστερά και Electric Dreams δεξιά. Είναι σκιές ψημένες για μέγιστη απόδοση χρώματος, με δυνατότητα ''χτισίματος'' και πιο έντονη απόδοση χρώματος αν χρησιμοποιηθούν με βρεγμένο πινέλο. Οι σκιές αυτές δεν με ικανοποίησαν πλήρως και ο λόγος είναι οτι δεν αποδίδουν όλες το ίδιο. Κάποιες έχουν εξαιρετική απόδοση, όπως οι περλέ και οι καφέ, ενώ άλλες, όπως οι μπλε και η κόκκινη, θέλουν αρκετή ποσότητα για να φανεί το χρώμα όπως στην παλέτα. Περισσότερο απογοητευμένη είμαι με την Electric Dreams ουσιαστικά και χρησιμοποιώ συχνότερα την Chocolate Deluxe. Κοστίζουν 3.26 ευρώ η μία και περιέχουν 4 γραμμάρια. Μπορείτε να τις βρείτε εδώ και εδώ.


 Εδώ μπορείτε να δείτε την απόδοση των σκιών στο χέρι μου. Στην επάνω σειρά είναι περασμένες κατευθείαν στο δέρμα ενώ στην κάτω είναι πάνω απο την βάση Paint Pot της MAC. Βλέπετε οτι η κόκκινη/κοραλί σκιά δεν έχει πολύ έντονη απόδοση και το ίδιο συμβαίνει και με τις 3 τελευταίες της παλέτας Electric Dreams. Ενώ είναι οι πιο σκούρες, είναι και αυτές που θέλουν την περισσότερη ποσότητα για να αποδώσουν.


Επόμενο και τελευταίο προϊόν είναι μία ακόμα παλέτα. Μιλάω για την Redemption Palette Iconic 1, η οποία λέγεται οτι είναι dupe της Naked 1. 



Οι αποχρώσεις της είναι πολύ όμορφες και έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος, εκτός απο την 3η που δεν φαίνεται καν στο χέρι, την 5η που θέλει αρκετή ποσότητα αλλά απέδωσε καλύτερα με βάση και την προτελευταία που είναι η πιο σκούρα στην παλέτα και όμως στο χέρι δεν βγαίνει τόσο έντονη. Όπως και πριν, η επάνω σειρά είναι χωρίς βάση ενώ η κάτω με βάση που τις βοήθησε σχεδόν όλες να έχουν εντονότερη απόδοση χρώματος αλλά και πολύ μεγάλη διάρκεια. Τις έχω φορέσει πάνω απο 8 ώρες με βάση και έμειναν αναλλοίωτες. 
Η παλέτα κοστίζει 5.05 ευρώ και περιέχει 14 γραμμάρια. Μπορείτε να την βρείτε εδώ.


 Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα προϊόντα της Makeup Revolution καθώς έχουν πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε. Είναι ιδιαίτερα οικονομικά, με καλή απόδοση και τεράστια ποικιλία που μπορείτε να δείτε στο site τους. Έχω ήδη στην λίστα επιθυμιών μου αρκετές ακόμα παλέτες τους, όπως την Iconic 3 (δείτε εδώ) αλλά και τις πανέμορφες παλέτες της σειράς Chocolate που μπορείτε να δείτε εδώ!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν απο την Makeup Revolution; Έχετε κάποιο σε wishlist;
Φιλάκια!!!