Ετικέτες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

The Body Shop Haul Part 1


Πολλές γλυκές καλησπέρες και καλό μήνα σε όλους και όλες! Να περάσετε υπέροχα!
Για αρχή του μήνα είπα να σας παρουσιάσω τα προϊόντα που πήρα απο την Blogger Exclusive Presentation που μου έγινε στα The Body Shop Μυτιλήνης! Προσπάθησα να πάρω προϊόντα χωρίς parabens, sulfates, silicons και λοιπά συστατικά, αν και
σε μερικές περιπτώσεις τελικά απέτυχα! :-) Θα σας τα παρουσιάζω και θα σας λέω ακριβώς ποια είχαν τα ανεπιθύμητα συστατικά! Πάμε!

Το πρώτο προϊόν που πήρα είναι το Body Lotion με άρωμα Indian Night Jasmine! Ήταν έρωτας με την πρώτη... μυρωδιά!
 Πραγματικά μυρίζει τόσο όμορφα που δε μπορώ να το περιγράψω. Απο το όνομα καταλαβαίνετε οτι θα μυρίζει σαν γιασεμί αν και δεν μπορώ να πω οτι μυρίζει καθαρά αυτό! Πάντως είναι πολύ ευωδιαστό, θυμίζει κολόνια. Δεν περιέχει parabens ή ethanolamines.
Κόστος 12 ευρώ.
Επόμενο στη σειρά το λαδάκι με άρωμα White Musk, κλασικό αγαπημένο άρωμα! Διακριτικό και αισθησιακό θα το χαρακτήριζα. Μένει στο δέρμα αρκετές ώρες.
Κόστος 10.50 ευρώ.
Επίσης, πήρα το body butter Honeymania, με μέλι για το οποίο είχα ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια! Δεν περιέχει parabens, αν και λυπάμαι που δεν είναι όλη η σειρά parabens free και πρέπει να διαβάζω ένα ένα τα βαζάκια πριν διαλέξω άρωμα. Μυρίζει υπέροχα!
Κόστος 15 ευρώ.
Το επόμενο προϊόν που πήγα αποφασισμένη εξαρχής να πάρω είναι το hair butter Rainforest Radiance, που είναι μάσκα για βαμμένα μαλλιά. Το πήρα γιατί έχω ενθουσιαστεί με το σαμπουάν της ίδιας σειράς. 
Κόστος 12 ευρώ.
Απο την σειρά Rainforest πήρα και το σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά για τον άντρα μου, Rainforest Balance. Είναι η μοναδική σειρά που δεν περιέχει sulfates, εκτός των parabens.
Κόστος 7 ευρώ.


Το επόμενο προϊόν είναι μία ενυδατική κρέμα χεριών με αμύγδαλο, η Almond Hand and Nail Cream, την οποία αγόρασα για να κάνω δωράκι στη μητέρα μου! Είναι χωρίς parabens και θα περιμένω εναγωνίως τις εντυπώσεις της!
Κόστος 8.50 ευρώ.
Πήρα επίσης ένα scrub προσώπου με φύκια, το Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliator. Λυπάμαι γιατί το πήρα βιαστικά και δεν πρόσεξα οτι περιέχει και sodium laureth sulfate αλλά και 5 διαφορετικά parabens...

Κόστος 11 ευρώ.


Τελευταίο σας άφησα ένα προϊόν απο τη σειρά μακιγιάζ, το μολύβι χειλιών σε απόχρωση Beech.
Κόστος 8 ευρώ.


Αυτά είναι τα προϊόντα που αγόρασα εκείνη τη μέρα. Πήρα όμως και δειγματάκια προϊόντων, 7 όπως βλέπετε, τα οποία θα αναλύσω σε επόμενο ποστ! 
Πως σας φαίνονται; Τα έχετε δοκιμάσει; Θέλετε review απο κάποια συγκεκριμένα;
Φιλάκια πολλά πολλά!