Ετικέτες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Catrice, Fresh Line, Essence Haul

Πολλές γιορτινές καλημέρες!
 Πως τα περνάτε; Κάνατε καθόλου ψώνια για εσάς ή τους αγαπημένους σας; Εγώ επιτέλους ήρθα Αθήνα και ξεχύθηκα στα μαγαζιά! Θα σας δείξω λοιπόν τι πήρα που δεν μπορώ να το βρω στην Μυτιλήνη!
Πήγα μία βόλτα απο την Ερμού και επισκέφθηκα μαζί με τη φίλη/blogger Ιωάννα τα Hondos για να δω τα περίφημα προϊόντα της Essence αλλά εκεί είδα και την Catrice! Επέλεξα να πάρω απο την κάθε εταιρεία προϊόντα που μου φάνηκαν καλά και που δεν περιέχουν parabens. Δείτε στην φώτο τι πήρα.


 Το πρώτο που διάλεξα ήταν η βάση σκιών της Essence I Love Stage
, έπειτα απο πολύ καλά λόγια που είχα ακούσει. Πήρα επίσης ένα πακετάκι με υλικά nail art σε μια όμορφη πρακτική θηκούλα. Περιέχει στρας, πούλιες σε διάφορα σχήματα και φιογκάκια!


Επίσης πήρα το διπλό concealer της Essence που χρησιμεύει στο να μπορείς να πετύχεις τη σωστή για εσένα απόχρωση.


Μετά πήγα να δω τα προϊόντα της Catrice. Απο εκεί πήρα ένα αδιάβροχο μαύρο μολύβι ματιών


 ένα make up σε μορφή mousse για την μητέρα μου


αυτή την υπέροχη πολύχρωμη πούδρα


και ένα ρουζ, επίσης για τη μητέρα μου!


Μετά επισκέφθηκα τα Sephora απο όπου πήρα το πολυπόθητο δωράκι για το giveaway που ήθελα καιρό να κάνω. Είναι η κασετίνα της Frontcover, Midnight Collection, που μία τυχερή απο εσάς θα κερδίσει. Αν δεν λάβατε ακόμα μέρος πατήστε εδώ! Τελειώνει στις 8 Ιανουαρίου!




Τέλος, πέρασα και απο τα υπέροχα Fresh Line, απο όπου αγόρασα ένα αφρόλουτρο και την μάσκα μαλλιών Ερατώ!


Αυτά τα λίγα και να φανταστείτε οτι συγκρατήθηκα! Τα περισσότερα έτρεξα να τα δοκιμάσω οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έρχονται λίαν συντόμως τα reviews!
Εσείς ποια απο αυτά έχετε δοκιμάσει και ποια η γνώμη σας;
Φιλάκια πολλά!