Ετικέτες

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Lovie lipsticks review & swatches!

Γεια σας κοριτσάρες μου! Τι κάνετε; Έχω πολύ καιρό να κάνω κάποιο ποστ αλλά λείπω σε διακοπές! Απο αύριο που επιστρέφω θα είμαι πιο συνεπής!
 Παρόλα αυτά είπα να κάνω ένα ποστ σχετικό με τα κραγιόν της Lovie που πρόσφατα απέκτησα και αγάπησα. Είχα ακούσει πολλά καλά σχόλια για τα συγκεκριμένα κραγιόν και έτσι αποφάσισα κάποια στιγμή να αγοράσω και να δοκιμάσω ένα. Με ενθουσίασαν όμως τόσο οι αποχρώσεις και η απόδοση τους που έφυγα απο το κατάστημα της Lovie με 4 κραγιόν και 3 μολύβια χειλιών. 


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πως γράφουν στο χέρι αλλά και φορεμένα στα χείλη! (Όπως βλέπετε, το αποτέλεσμα των διακοπών είναι οι φακίδες που κατασκήνωσαν παντού γύρω απο τα χείλη και σε όλο το πρόσωπο που δεν βλέπετε! :-P )Σαν κραγιόν, όπως είπα έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση χρώματος με ένα μόνο πέρασμα. Εκτός αυτού όμως, έχουν και αρκετά καλή διάρκεια και ακόμα και αν φύγουν λίγο, μετά απο ποτό ή φαΐ, πάλι αφήνουν κάποιο χρώμα στα χείλη. Μου άρεσε επίσης πολύ και η μυρωδιά τους, μυρίζουν κάτι φρουτένιο και γλυκό και όχι πλαστικίλα ή χημικά όπως άλλα κραγιόν. Κοστίζουν μόνο 2 ευρώ, τιμή εξαιρετική για τα χαρακτηριστικά τους. Αν πρέπει να αναφέρω ένα αρνητικό, είναι το γεγονός οτι περιέχουν parabens. Δυστυχώς όμως, είδα parabens και σε κραγιόν διάσημης εταιρείας αξίας 18 ευρώ!
Το τελευταίο χρώμα που απέκτησα όμως, με απογοήτευσε κάπως, καθώς δεν έχει τόσο έντονη απόδοση χρώματος. Βγαίνει εκπληκτικό το αποτέλεσμα βέβαια, πολύ καλοκαιρινό, απλά δεν είναι όπως φαίνεται στη συσκευασία. Είναι λίγο πιο διάφανο και θέλει αρκετά περάσματα για να βγει σωστά το χρώμα. Μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία. 


Τα μολύβια χειλιών είναι επίσης καλά. Έχουν καλή απόδοση χρώματος, ταιριάζουν πολύ με τα κραγιόν και κάποια στιγμή που φόρεσα το μολύβι μόνο του ως κραγιόν κράτησε αρκετή ώρα! Επομένως, αν ψάχνετε κάτι οικονομικό αλλά που δεν χάνει σε απόδοση και ποιότητα σας συμβουλεύω να δοκιμάσετε οπωσδήποτε Lovie!
Εσείς έχετε κάποια απο τις αποχρώσεις που πήρα; Ποιες άλλες θα μου προτείνατε;
Φιλάκια πολλά και καλά μπάνια!