Ετικέτες

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αφρόλουτρα Παπουτσάνης Aromatics και Κορρές

Καλησπέρα σας! Πήγατε για μπανάκι σήμερα? Εγώ μόλις γύρισα και σκέφτηκα να σας ενημερώσω για τα λατρεμένα αφρόλουτρα που έχω στο μπάνιο μου!
Το πρώτο είναι απο την σειρά Aromatics Papoutsanis! Απο τη συγκεκριμένη σειρά έχω δοκιμάσει τα αφρόλουτρα Musk, Cashmere και Cinnabar και μυρίζουν όλα ονειρεμένα! Έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στο άρωμα Musk. Μου θυμίζει λίγο το άρωμα του Jean Paul Gaultier Le Male! Το βρήκα τώρα πρόσφατα και σε προσφορά 1+1 δώρο και εννοείται οτι το πήρα αμέσως. Δεν είναι μόνο η υπέροχη μυρωδιά του, η οποία μένει στο δέρμα και μετά το μπάνιο. Είναι και το γεγονός οτι δεν ξηραίνει το δέρμα. Εμένα προσωπικά πολλά αφρόλουτρα μετά το μπάνιο μου προκαλούν φαγούρα. Η συγκεκριμένη σειρά δε μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Απο ότι είδα, έχει βγάλει αρκετά νέα αρώματα στη σειρά Aromatics και θα φροντίσω να τα τιμήσω σύντομα.
Το δεύτερο αφρόλουτρο που έχω είναι της εταιρείας Κορρές με άρωμα Βανίλια Κανέλα! Έχω δοκιμάσει αρκετά απο τα αφρόλουτρα τους και μου άρεσαν όλα. Πιο συγκεκριμένα, έχω δοκιμάσει το Γιασεμί, το Πράσινο Τσάι, το Γάλα Καρύδας και το Βανίλια Κανέλα και ήταν όλα υπέροχα. Ανήκουν και αυτά τα αφρόλουτρα στην κατηγορία που δεν μου προκαλεί φαγούρα! Στην συσκευασία αναγραφεται οτι δεν περιέχουν mineral oil, petrolatum, silicones, parabens, propylene glycol, ethanolamines, phthalates, synthetic dye, polycyclic musks, alcohol και retinol. Το ίδιο ισχύει όμως και για το Musk των Aromatics, παρότι δεν αναγράφεται κάπου. Δυστυχώς για εμένα περιέχουν και τα δύο Sodium Lauryl/Laureth Sulfate για το οποίο έχω κάνει αναφορά σε άλλο post και συγκεκριμένα εδώ http://mariasbeautifulworld.blogspot.gr/2013/08/sensodyne.html  . Όπως έχω αναφέρει ξανά όμως, σε εμένα έχει σταθεί αδύνατον μέχρι στιγμής να βρω αφρόλουτρο ή σαμπουαν χωρίς τη συγκεκριμένη ουσία. Αν ποτέ βρω, θα κάνω αμέσως review.
Το facebook της εταιρείας Παπουτσάνης είναι αυτό http://www.facebook.com/PAPOUTSANIS.SA και η επίσημη ιστοσελίδα τους αυτή
http://www.papoutsanis.gr/ .

Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Κορρές είναι http://www.korres.com/ και η σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/korres