Ετικέτες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τα αγαπημένα μου μανό

Καλημέρα σας!
Έχοντας ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα του manicure-pedicure δοκίμασα αρκετά επαγγελματικά προϊόντα. Στον τομέα των επαγγελματικών μανό μπορώ να πω οτι, παρόλο που χρησιμοποιώ 3-4 εταιρείες, έχω καταλήξει κυρίως σε μία, την Orly. To 90% των μανό μου είναι της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτό που με έκανε να καταλήξω σε αυτή την εταιρεία είναι καταρχήν η ποιότητα τους. Τα μανό έχουν πολύ καλή καλυπτικότητα απο την πρώτη στρώση και διάρκεια και δεν ξεφλουδίζουν εύκολα. Επίσης η Orly έχει τεράστια ποικιλία χρωμάτων, απο σκούρα σε παλ, απο φλουό σε ιριδίζοντα και μεταλλικά, ότι ψάχνεις θα το βρεις. Οι βάσεις και τα top coat που έχει επίσης είναι πολύ καλά. Το μόνο κακό, αλλά αυτό μου έχει συμβεί και με άλλες εταιρείες, είναι η διάρκεια των φλουό. Μέχρι στιγμής δε βρήκα εταιρεία που τα φλουό χρώματα της να διαρκούν αν δεν βάλω πρώτα απο κάτω μία στρώση λευκό μανό.
Τα μανό της Orly μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο καταστήματα περιποίησης άκρων και απο τον επίσημο αντιπρόσωπο, απο όπου τα προμηθεύομαι εγώ, απο το http://www.evabeauty.gr/cme/component/eshop/catalog/category/orly/15-bernikia.html
Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό που θέλω να αναφέρω και σας συμβουλεύω να το κοιτάτε, είναι τα μανό σας να μην περιέχουν τα εξής : Toluene, formaldehyde και dibutyl phthalate (dbp). Μπορείτε να διαβάσετε κάποια πράγματα στους παρακάτω συνδέσμους ή να το ψάξετε και μόνες σας μέσω google.
http://www.greek-health.gr/2008/06/blog-post_06.html
http://voices.yahoo.com/best-toxic-free-nail-polish-brands-816445.html
http://www.thedailygreen.com/living-green/safe-nail-polish#slide-2
http://www.orlybeauty.com.au/page/1/Discover_Orly.html
Να κοιτάτε λοιπόν πάντα τα συστατικά πριν αγοράσετε ένα μανό. Εάν δεν αναγράφονται πουθενά, τότε καλύτερα να μην το αγοράσετε. Μην σκέφτεστε την τιμή ενός μανό όταν δεν περιέχει αυτά τα συστατικά σε σύγκριση με κάποιο άλλο που τα περιέχει γιατί καλύτερα να πληρώσετε παραπάνω ένα ασφαλέστερο προϊόν παρά να το πληρώσετε αργότερα με την υγεία σας! Εύχομαι να σας βοήθησα με τις πληροφορίες αυτές! Kisses!!!