Ετικέτες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κρέμα Healthy Hoof by Gena

Καλησπέρα σας! Το Healthy Hoof είναι ένα προϊόν που γνώρισα όταν σπούδαζα στην Creative Academy ως τεχνίτρια νυχιών. Αναφέρεται ως προϊόν εντατικής θρέψης και ενυδάτωσης για την περιοχή των νυχιών και των επωνυχίων, με πρωτεϊνες και μαλακτικά στοιχεία.
Χαρακτηριστικά/Οφέλη:
Λανολίνη: Καταπραΰνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη.
Χυμός από φύλλο Aloe Barbadensis: Γνωστό συστατικό που ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, και δεν ερεθίζει το δέρμα.
Υδρολυτική Πρωτεΐνη Σιταριού: Βοηθάει στην επιδιόρθωση και εξυγείανση του δέρματος, ενώ παράλληλα το συσφίγγει.
Αλλαντοΐνη: Χρησιμοποιείται σαν συστατικό ενυδάτωσης, θεραπεύει και αποκαθιστά τις πληγές του δέρματος.
Dimethicone: Ενυδατώνει την επιδερμίδα.
Tricontanyl PVP: Ενισχύει της ιδιότητες του SPF.
Έλαιο από λεβάντα: Χαλαρωτικό και ευεργετικό για την επιδερμίδα, το άρωμά του επίσης χαλαρώνει και εκτονώνει το στρες.

Κατά τη γνώμη μου κάνει αυτό που υπόσχεται. Το απλώνουμε στα επωνύχια πριν το manicure/pedicure για να μαλακώσουν και να γίνει ευκολότερη η αφαίρεση τους. Στο τέλος του manicure/pedicure και αφού έχει στεγνώσει το μανό απλώνουμε πάλι στην περιοχή των επωνυχίων για να ενυδατωθούν και να διατηρηθούν απαλά. Εκτός αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις φτέρνες στο τέλος του pedicure για να τις διατηρεί απαλές. Αν το χρησιμοποιήσετε μερικές μέρες συνεχόμενα και όχι μόνο μία φορά και ειδικά αν φορέσετε κάλτσες όλο το βράδυ, θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά. Η μυρωδιά του θα έλεγα ότι είναι ουδέτερη και η τιμή του εξαιρετικά προσιτή. Εγώ προσωπικά το προμηθεύτηκα απο το www.e-creativegroup.gr και πιο συγκεκριμένα απο εδώ : http://www.e-creativegroup.gr/el/pedicure-products/healthy-hoof-gr.html#.UdwdpW2de6g . Θα τη βρείτε όμως σε πολλά on-line shops, αρκεί μία αναζήτηση στο google. :-)